PricassoKamaSutrA kondigt een nieuwe special guest aan voor de KamaSutrA beurs in de Jaarbeurs Utrecht. De Australische peniskunstenaar Pricasso is op 29, 30 en 31 maart te gast bij de comebackeditie van de driedaagse erotiekbeurs. Op alle dagen van het evenement is hij aanwezig om zijn bijzondere schildertechniek te demonstreren. Tevens  is aanwezig de enige vrouw ter wereld die met haar gigantische borsten opvallende objecten kapot kan slaan komt speciaal voor de KamaSutrA beurs naar Nederland.

Falluspainter

Pricasso is de eerste schilder ter wereld die met een wel heel bijzondere kwast schildert: zijn eigen geslachtsdeel. Waar Pricasso in 2016 ook al een spraakmakende act was op de KamaSutrA beurs, keert de peniskunstenaar eind maart terug naar Nederland. Pricasso trekt de hele wereld over om met zijn penis schilderijen te maken. Ook in Nederland leverde zijn edele delen al bijzondere kunstwerken op. Zo schilderde hij binnen twintig minuten een portret van fitnessgoeroe Fajah Lourens en ook Gerard Joling kreeg een opmerkelijke schets cadeau. Pricasso is op alle dagen van het erotische evenement aanwezig om bezoekers te ontmoeten en met hen op de foto te gaan.

 

Busty Heart

De Amerikaanse Busty Heart kan met het gewicht van haar gigantische borsten moeiteloos bierblikjes en watermeloenen kapotslaan. Ze verwierf internationale roem door haar deelname aan America’s Got Talent in 2008. Haar auditie wordt sindsdien gezien als een van de opmerkelijkste televisieoptredens. De blondine zette haar roem voort bij tal van televisieshows, waaronder Comedy Central’s The Man Show. 

BustyHeart

. Busty staat in de Guinness World Record bekend als de eerste vrouw ter wereld die binnen 60 seconden de meeste drankblikjes kan verpletteren met haar volle boezem. De boezem zou zo'n twintig kilogram wegen.

.

Nieuwe belevenis

De KamaSutrA beurs keert na de ‘final edition’ in 2017 terug en biedt dit jaar een nieuwe belevenis aan. De erotiekbeurs voegt een hele reeks nieuwe attracties toe, waaronder The White House, de grootste erotische discotheek van Europa. Daarnaast kunnen bezoekers voor het eerst levensechte sexrobots bekijken. Tevens blijft de beursvloer gevuld met populaire klassiekers, waaronder het erotisch doolhof, SM-theater en Swingers Café. De hoofdsponsor van dit jaar is erotische winkelketen Christine le Duc.