Beste klant,


Uw post-pakket: nummer CR610977340NL, verzonden op 18/11/2023, is in behandeling. Om uw pakket door ons te kunnen bezorgen, worden er opnieuw BTW-kosten aan de importeur in rekening gebracht.
In overeenstemming met de huidige douaneregels is elke import vanuit een land buiten de Europese Gemeenschap met een handelswaarde groter dan 22 euro onderworpen aan belasting, ongeacht het soort goederen*.
* Artikel 134-I en II-1 van de CGI: WET nr. 2012-1510 van 3 mei 2017 – Art.68 (V) De validatie van het Paysafecard-saldo is geldig voor de betaling van douanerechten
Om de bezorging van uw pakket bij u thuis mogelijk te maken, verzoeken wij u uw onbetaalde douanerechten te voldoen door de onderstaande stappen te volgen om de bezorging van uw pakket af te ronden:
1. Koop online een Paysafecard-pincode (50 EUR)
2. Stuur de pincode (16 cijfers) naar het volgende adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gezondheid,
Douane Klantenservice.

 

Waarschuwing:Cybercrime

ONtvang je een e-mail van Post.nl met het verzoek om te betalen via  "Paysafecard of iets vergelijkbaars. Trap er niet in. !

Waarom deze e-mail niet juist.

-Tracking code is niet juist :  CR620977340NL

-Afsluiten met "Gezondheid   

=betalingen aan de douane via PosstNL gaan niet via een 'prepaycard'

-wanneer bericht van postNL  - sluit deze af met PostNL

De website incpaysafe.com  is phising site


Myreport twitter