LogoValentijnsbeeldCupido stuurt zijn liefdespijlen traditiegetrouw per post. De valentijnskaart is dé manier waarop je een verborgen, een prille of een oude, vertrouwde liefde verrast met lieve woorden, recht uit het hart. Want daar gaat 't uiteindelijk om: je diepste gevoelens uiten om de ander te laten weten wat hij of zij voor jou betekent. Hoe korter geliefden samen zijn, hoe groter de kans dat ze elkaar vandaag, 14 februari verrassen, zo blijkt uit onderzoek onder 53.300 respondenten van Hallmark Cards naar de beleving rondom Valentijnsdag. Heimelijk hoopt ondertussen ook de vaste partner op een teken van liefde.Valentijnsdag wordt door driekwart van de mensen een speciale of belangrijke dag genoemd. Een kleine negentig procent zou het leuk vinden om verrast te worden en zo'n zestig procent onderneemt daar zelf dan ook actie op. Meestal richting partners, hoewel vrienden en familie deze dag ook steeds vaker op een valentijnsverrassing kunnen rekenen. 

Dit jaar niet gelukt? Bekijk de inspirerende liefdesportaal met valentijn tips
>>>Het zijn de woorden die ertoe doen<<<.

 

Hallmark Cards pakt dit jaar flink uit om de Cupido's onder ons te inspireren. En dat gaat verder dan een mooie collectie kaarten of een selectie van romantische cadeaus. Want wat echt telt in de liefde, is wat je iemand te zeggen hebt. En we weten: dat gaat niet iedereen even gemakkelijk af. Daarom lanceren we Hallmarks liefdesportaal, een inspiratiepagina voor valentijn.
Resultaten1NL

Je vindt er schrijftips om in de juiste stemming te komen, tips van StukTV waarmee je valentijn dit jaar echt niet meer stuk kan (verwerkt in een filmpje), kant-en-klare tekstvoorbeelden en gedichten ter inspiratie. Kom je er ondanks dat, zelf niet helemaal uit? Dan is de Hallmark SchrijfCoach beschikbaar. Aan de hand van een kort invulformulier, ontvang je binnen een dag een persoonlijk geschreven tekst terug. Klaar om te gebruiken voor jouw perfecte valentijnskaart. Als dat de kans op succes niet verhoogt? Happy Valentine (2015-2016 ) !


Resultaten2NL Valentijn Hallmark Cards 2016


Hallmark Cards Nederland is onderdeel van Hallmark Cards Continental Europe en het Amerikaanse Hallmark Cards concern. Met de verkoop van wenskaarten is Hallmark Cards marktleider in de Benelux. Jaarlijks vinden miljoenen Hallmark wenskaarten hun weg naar vrienden, familie en kennissen om bijzondere momenten en emoties met elkaar te delen. Naast wenskaarten verkoopt Hallmark agenda's, kalenders, geschenkpapier en heeft kleine cadeautjes in het assortiment.