Met alle zintuigen - vrouw - man Erotiek Kamasutra beurs Utrecht 2022 2De komende editie van de bekendste en  grootste erotische lifestyle beurs van Europa, vindt plaats van donderdag 22 september tot en met zondag 25 september in de Jaarbeurs van Utrecht. Het evenement krijgt nu ook een eigen datingsite onder de naam KamaSutrA Dating. Dat heeft de organisatie vandaag bekend gemaakt. ,,De site is bedoeld voor mensen die spanning zoeken. In hun eigen relatie of juist daar buiten”, zegt woordvoerder Mariska van den Hout. Ze stelt dat het platform uniek is. ,,Omdat we de accounts op echtheid controleren.” 

"De vraag naar erotiek is massaal.

En wat wij bieden vind je nergens anders in Europa."

KamaSutrA is een evenement waar tienduizenden erotiekliefhebbers elkaar ontmoeten. ,,Het is meer dan een beurs en wordt steeds meer een community”, legt Van den Hout uit. ,,We vertalen die ontwikkeling nu naar datingsite die verder gaat waar anderen stoppen.” Ze doelt op verificatie van accounts. ,,We zorgen dat de mensen op het platform ‘echt’ zijn. missionarispositie nog sexier te maken Erotiek Kamasutra beurs Utrecht 2022Dat is bijzonder. De voorinschrijving op de site start vandaag. Tijdens de KamaSutrA beurs kunnen mensen vervolgens hun account laten verifiëren in een speciale stand. Als alles klopt dan krijgt hun account een gouden vinkje en vervolgens een gratis lidmaatschap van 12 maanden. Deze actie geldt voor vrouwen en stellen. De site is echter ook toegankelijk voor single mannen.” Ze verwacht veel van KamaSutrA Dating. ,,Gelijkgestemde liefhebbers van erotiek kunnen elkaar nu ook buiten de beurs ontmoeten. En ze zijn verzekerd dat ze met echte mensen van doen hebben met maar één doel: spannende ontmoetingen.” Op termijn kan het dating platform zelfs groter worden dan de beurs, verwacht Van den Hout. ,,Online dating is helemaal normaal geworden en onderdeel van het sociale leven. Dat geldt ook voor mensen die op zoek zijn naar erotiek. Voorwaarde daarbij is natuurlijk dat de accounts authentiek zijn en juist daar zorgen we voor.”

Vliegende start

Anders dan concurrenten in de markt verwacht Van den Hout een vliegende start. ,,Ons bereik is enorm. Daarbij komt dat de dating site direct in een behoefte van deze achterban voorziet. De beurs zelf – die van donderdag 22 tot en met zondag 25 september plaatsvindt – is natuurlijk een prachtige gelegenheid om de dating site te lanceren. Er komen meer dan 20.000 liefhebbers van erotiek op af die zich ter plaatse kunnen inschrijven. Inclusief het uploaden van spannende foto’s. Voor het overgrote deel van deze groep is de datingsite relevant.” Ondanks het online initiatief heeft ook de beurs zelf nog niets aan aantrekkingskracht verloren, benadrukt Van den Hout. ,,De voorverkoop was nog nooit zo overweldigend. We halen dan ook alles uit de kast om de komende editie van KamaSutrA onvergetelijk te maken. Zowel voor nieuw publiek als voor trouwe bezoekers.” Alle vertrouwde attracties die het evenement groot hebben gemaakt, komen terug. Het gaat onder meer om het Doolhof, Swingerscafé, Cinema Erotique, de Peepshow, theaters en live optredens. Nieuw zijn onder meer een ‘slipless’ reuzenrad en de Men’s Club. Speciaal voor jongeren wordt een groot ‘soft’ area ingericht voor beginners in de wereld van erotiek. Er kunnen onder meer Burlesque- en paaldans workshops worden gevolgd. Daarnaast is er een dance area, Food trucks en bezoekers kunnen een ritje maken op een immense penis.

,,We hebben een extra dag toegevoegd aan het evenement omdat

we merken dat de vraag naar tickets massaal is”,

 

KamaSutrA lanceert datingsite KamaSutrA lanceert datingsite

Meer dan een miljoen mensen hebben de KamaSutrA Beurs sinds de oprichting in 2000 bezocht. In 2017 viel het doek voor KamaSutrA maar het erotische lifestyle evenement kwam eind maart 2019 terug naar Utrecht. KamaSutrA zorgt voor acts, attracties en erotiek. Het is één van de meest spraakmakende evenementen in Nederland. Nergens vind je zoveel erotische attracties bij elkaar als tijdens de KamaSutrA Beurs.

>>>>Kamasutra datingsite.>>>>

Met de billen bloot Erotiek Kamasutra beurs Utrecht 2022 3